Amasten förvärvar ytterligare en fastighet i Eskilstuna

Amasten köper ett femte hus i Eskilstuna för 29 mkr. Förvärvet omfattar en fastighet om totalt 1 673 kvadratmeter fördelat på 24 lägenheter.

Amasten har tecknat avtal om att köpa ett bostadshyreshus i Eskilstuna. Transaktionen sker i bolagsform och baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 29 miljoner kronor. Säljare är en privat fastighetsägare. Amasten tillträder fastigheterna per den 1  december 2020. Angermann har varit rådgivare i affären.

– Med dagens köp når vi 200 lägenheter på fem veckor i Eskilstuna och tillsammans utgör fastigheterna en fin portfölj med centralt läge, bra skick och hög värdepotential, säger Mikael Rånes, Förvaltningschef Amasten.

Förvärvet omfattar en fastighet om totalt 1 673 kvadratmeter och 24 lägenheter. Bostadsportföljens sammanlagda hyresvärde uppgår till 1,8 miljoner kronor per år. Fastigheten är attraktivt belägen vid kanten till gamla stan och är fullt uthyrd med 5 minuters promenadväg till centrum.

 

Kontakt

Oskar Liljebris, Associate Angermann
oskar@angermannsweden.com
072-533 99 77

Claes Virgin, Managing Partner Angermann
claes@angermannsweden.com
070-978 99 77

Angermann använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer här.