Angermann expanderar i Sverige

Angermann utökar med två nya medarbetare till den svenska rådgivningsverksamheten.

Angermann rekryterar Alexander Palmqvist som Senior Associate inom transaktion. Han har mångårig erfarenhet av uthyrning och finans och kommer närmast från en anställning på Croisette som Senior Associate.

 

Angermann har även rekryterat William Laab som Associate. William är utbildad på KTH där han sommaren 2019 blev klar med en master inom fastighetsekonomi. William har erfarenhet från bl.a. Colliers och SBB där han arbetade under sin studietid.

 

”Vi önskar Alexander och William varmt välkomna till oss och är stolta över att de ansluter till vårt växande team. Vi är mycket glada att få dessa drivna personer ombord där bl.a. Alexander med flera år i branschen har värdefulla erfarenheter som kommer hjälpa oss i vår fortsatta expansion.

Vi ser med tillförsikt på marknadens utveckling där vi är aktiva med löpande rådgivningsuppdrag inom samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter samt projekt” säger Claes Virgin, VD på Angermann.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Claes Virgin, VD

+46 (0) 70 978 99 77

Claes@angermannsweden.com

 

Angermann använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer här.