Angermann förstärker transaktionsteamet

Angermann förstärker transaktionsteamet genom att rekrytera två nya medarbetare till den svenska rådgivningsverksamheten.

Eric Swahn har arbetat sedan juni som transaktionsrådgivare efter att ha tagit examen i finansiell matematik vid Cass Business School i London. Eric har sedan tidigare erfarenhet från capital markets på Newsec och investment banking hos Swedbank.

Gustav Lundström kommer att ansluta vid sidan om sina studier på KTH. Gustav läser sitt fjärde år på Samhällsbyggnadsprogrammet och har tidigare varit verksam som analytiker hos Granen.

– Vi är mycket glada att hälsa Eric och Gustav välkomna. Genom rekryteringen möter vi marknadens behov, då vi ser en efterfrågan av våra tjänster i Sverige och har som mål att rekrytera ytterligare några kompetenta personer till transaktionsteamet inom en snar framtid säger Claes Virgin, VD på Angermann i Sverige.

 

           

Eric Swahn                                                           Gustav Lundström

 

Angermann använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer här.