Angermann fortsätter att expandera i Sverige

Angermann utökar den svenska rådgivningsverksamheten genom att värva en ny medarbetare från Pareto Securities till transaktionsteamet.

Oskar Flytström, senast anställd hos Pareto Securities och deras real estate corporate finance, anslöt till Angermann i början av maj. Oskar är utbildad på KTH där han sommaren 2017 blev klar med studierna inom fastighetsekonomi.

“Vi önskar Oskar varmt välkommen efter en spännande rekryteringsprocess, vi är glada över det stora intresset för vår annonserade tjänst och är stolta över att Oskar nu ansluter till vårt växande team. Oskar är vårt tredje tillskott sedan förra sommaren där vi möter marknadens behov och efterfrågan av våra tjänster samt följer vår expansionsplan. Vi ser med tillförsikt på framtiden och marknadens utveckling där vi framförallt har varit aktiva med rådgivningsuppdrag inom samhällsfastigheter” säger Claes Virgin, VD på Angermann i Sverige.

 

Oskar Flytström

Angermann använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer här.