Angermann Sverige

Angermann är idag med sina 200 anställda en oberoende aktör på den internationella marknaden för fastighetsrådgivning. I Sverige har Angermann valt att etablera sig tillsammans med en grupp erfarna svenska delägare. Med det tyska moderbolaget i ryggen har vi den stora firmans muskler – men är samtidigt flexibla och våra ansvariga partners arbetar alltid nära vår uppdragsgivare.

Angermann Group

Angermann Group grundades 1953 i Hamburg, Tyskland av Horst F. G. Angermann. Bolaget utvecklades snabbt och har under åren breddat sitt utbud av tjänster. I slutet av 1980-talet överlämnades bolaget till sonen Torsten Angermann som leder bolaget än idag.

Angermann Group är ett holdingbolag som idag omfattar ett tiotal företag med huvudinriktning inom fastighetsrådgivning, M&A och finansrelaterade tjänster.

Besök Angermanns tyska hemsida här: Angermann.de

map

Vad vi gör

Vi har två passioner: Fastigheter och affärer.  Angermanns erfarna transaktionsteam erbjuder strategiska rådgivningstjänster inför och vid förvärv, samt vid försäljning av enskilda fastigheter och fastighetsbestånd. Inför varje uppdrag utreder vi noggrant vilken strategi som är mest fördelaktig för att maximera värdet för uppdragsgivaren.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med effektiv transaktionsrådgiving.
Ring oss så berättar vi mer:

08-662 34 52

Angermann använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer här.